top of page

Privacy Policy

De gegevens van klanten worden op een manier die in overeenstemming is met de Europese wetgeving rond privacy, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR).

 

Verzameling & Verwerking van persoonsgegevens 

1. Klanten van het restaurant, huurders van de polyvalente zaal en deelnemers van andere activiteiten

Tablot bewaart de namen en emailadressen van deelnemers, enkel en alleen in het emailprogramma waarin de mails worden ontvangen en verstuurd. Deze gegevens worden niet gebruikt voor direct mailings, nieuwsbrieven of andere marketing doeleinden, tenzij de deelnemer zich zelf heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief (zie punt 2).

 

Deze gegevens worden bovendien niet doorgegeven of verkocht aan derden. 

2. Klanten ingeschreven voor de nieuwsbrief

Bezoekers van de site, klanten en potentiële klanten, kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Dit kan op twee manieren: 

  • De klant kan zich zelf inschrijven via het inschrijvingsformulier op de website.

  • De klant kan uitdrukkelijk vragen aan Tablot om hun naam & emailadres op de mailinglijst van de nieuwsbrief te plaatsen, indien ze graag op de hoogte gehouden worden van allerhande zaken. Deze vraag gebeurt telkens schriftelijk, hetzij via email, Facebook of andere sociale media of het gastenregister. 

 

Tablot bewaart de naam en het emailadres van deze personen in een lijst op MailChimp, i.e. het nieuwsbrief platform waarvan Tablot gebruik maakt. 

Deze gegevens worden nooit doorgegeven of verkocht aan derden. 

Inzage in en verandering van persoonsgegevens

Elke persoon kan inzage verkrijgen in zijn of haar gegevens. Hiervoor is een eenvoudig schriftelijk of telefonisch verzoek voldoende. 

Elke persoon kan zijn gegevens vervolgens ook laten wijzigen of verwijderen door Tablot.

 

Elke persoon kan zich eenvoudig uitschrijven voor de nieuwsbrief door onderaan de nieuwsbrief te klikken op “uitschrijven”. 

bottom of page